MOST ERA-HDHL (2021): Addressing adverse and beneficial effects of food ingredients and food processing on hypersensitivities to food (FOOD_HYPERSENS)
שם: |
MOST ERA-HDHL (2021): Addressing adverse and beneficial effects of food ingredients and food processing on hypersensitivities to food (FOOD_HYPERSENS) תאריך הגשה: 08/04/21 לאתר הקול הקורא |
---|---|
תיאור כללי: |
The aim of this call is to address how food ingredients and food processing methods could favor or prevent the occurrence of food intolerances and allergies in society. Proposals should include research on one or more of the following topics:
Funding: €100K total for 3 years (Israeli Partner) Consortium: 3-6 six partners from at least three different countries. |
מקור: | ישראלי |
תקציב: | Funding: Up to €100K over 3 years for the Israeli partner. |
מס' שנים למחקר: | 3 |
איש קשר: | Robi, 2152, robertg@trdf.technion.ac.il; iris 1272, irisbr@campus.technion.ac.il |
תחומים: | מדעי החיים ורפואה |
סוג הקרן: | הקרן הינה קרן תחרותית. |
קרן ופרופילים משויכים: | משרד המדע-MOST ,פתוח לחברי סגל הטכניון בלבד. אנא התחבר\י כדי לצפות בפרופילי המימון של הקרן (בפינה הימנית העליונה). |