משרד הבריאות: קול קורא למחקרים בתחום המזון והתזונה – הצעה מקדמית

שם: משרד הבריאות: קול קורא למחקרים בתחום המזון והתזונה – הצעה מקדמית
תאריך הגשה: 28/05/19
לאתר הקול הקורא
תיאור כללי:

לרשות המחקר: 28.5, למשרד הבריאות: 30.5

הצעות המחקר בתחומים הבאים:

  1. השפעות מזון ותזונה על מהלך מחלות, כולל מחקרים באפידמיולוגיה ובריאות הציבור
  2. חדשנות פורצת דרך בתעשיית המזון והתזונה, כולל food tech , food innovation, שימור וחיי מדף, שיטות בדיקה וחיישנים, אריזות
  3. תזונה מותאמת אישית Nutrigenomics , השפעת מזון על אפיגנטיקה.
  4. תזונה ומזון לאוכלוסיות ייחודיות, לדוגמה: מזון לקשישים, ילדים, ספורטאים, נשים הרות.
  5. פיתוח מזון ממקורות טבעיים בשיטות טכנולוגיות או ביוטכנולוגיות חדשות שלהם השפעה על הבריאות.

מימון: 750 אלף ₪ (שני מענקים) או 300 אלף ₪ (6 מענקים, על פני 3 שנים.

יתרון יינתן למחקרים בשיתוף פעולה בין מוסדות שונים

https://www.health.gov.il/Subjects/research/Pages/food2019.aspx

 

מקור: ישראלי
תקציב: מימון: 750 אלף ₪ (שני מענקים) או 300 אלף ₪ (6 מענקים, על פני 3 שנים.

מס' שנים למחקר: 3
איש קשר: Robi, 2152, robertg@trdf.technion.ac.il; Michal, 1745, michall@trdf.technion.ac.il
תחומים: מדעי החיים ורפואה
סוג הקרן: הקרן הינה קרן תחרותית.
קרן ופרופילים משויכים: משרד הבריאות-MOH ,פתוח לחברי סגל הטכניון בלבד. אנא התחבר\י כדי לצפות בפרופילי המימון של הקרן (בפינה הימנית העליונה).