Danone Institute: Yogurt in Nutrition Grant
שם: |
Danone Institute: Yogurt in Nutrition Grant תאריך הגשה: 31/08/17 לאתר הקול הקורא |
---|---|
תיאור כללי: |
Aim: projects focused on health benefits associated with yogurt consumption. Research focused in the following areas are particularly encouraged: - Mechanism of action - Biological effects of yogurt live ferments & fermentation products - Impact of yogurt consumption on gut microbiota - In adults and/or children. Funding: $30K for up to 2 years. http://www.yogurtinnutrition.com/2017-call-for-yini-research-proposals-save-the-date/ |
מקור: | זר |
תקציב: | $30K |
מס' שנים למחקר: | 2 |
איש קשר: | Robi- 2152, roberg@trdf.technion.ac.il Iris- 1769, irisbr@trdf.technion.ac.il |
תחומים: | מדעי החיים ורפואה |
סוג הקרן: | הקרן אינה קרן תחרותית. |
קרן ופרופילים משויכים: | Danone ,פתוח לחברי סגל הטכניון בלבד. אנא התחבר\י כדי לצפות בפרופילי המימון של הקרן (בפינה הימנית העליונה). |