שימוש בקולחים בחקלאות תוך שימור בריאותי מיטבי של שרשרת המזון והסביבה
שם: |
שימוש בקולחים בחקלאות תוך שימור בריאותי מיטבי של שרשרת המזון והסביבה תאריך הגשה: 29/07/10 לאתר הקול הקורא |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
תיאור כללי: |
1 אפשרות ה י מצאות שאריות חומרי רפואה וכימיקלים תעשיתיים אחרים המצויים במי הקולחין ובבוצההמשמשים לחקלאות בארץ , ברכוזים המסוגלים לעבור ולהאגר בתוצרי חקלאות טריים למאכל אדם או בעלי חיים , ובכך עלולים לגרום לנזק בריאותי באמצעות שרשרת מוצרי המזון ; ובאם ק י ימת אפשרות שכזו מהםהצעדים הדרושים למניעתה . 2 מהי ההשפעה הסביבתית של השקיה בקולחים המכילים חומרים כאלה על התווך הלא רווי , מי תהום ומיםעיליים , ובאי לו ריכוזים . |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
מקור: | ישראלי | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
מדינות משתתפות: | ישראל, | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
תקציב: | 2.5 מיליון ש"ח | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
מס' שנים למחקר: | 3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
איש קשר: | רובי, סאשה, טל' 2152 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
תחומים: | מדעי החיים ורפואה | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
סוג הקרן: | הקרן אינה קרן תחרותית. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
הערות: |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
קרן ופרופילים משויכים: | משרד החקלאות-MOA ,פתוח לחברי סגל הטכניון בלבד. אנא התחבר\י כדי לצפות בפרופילי המימון של הקרן (בפינה הימנית העליונה). |